Balık Burcu Günlük Yorum — 9 Ağustos 2013 Cuma
Sevgili Balıklar saat 01:06 Ay-Pluto görünümüyle bayramın ikinci gününü selamlıyoruz. Bu enerji, ortaklaşa paylaşım ve el ele vererek hayatı sürdürmenin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha vurguluyor. Duygularımızı güçlü bir biçimde dışa yansıtmanızda destek veriyor.
Saat 01:30 Ay-Jüpiter görünüm etkisi altında, partnerinizle anlaşmanın yolu, her iki tarafın da ciddiyetle durumu gözden geçirmesine bağlı. Sosyal iletişim, insanlarla olan bağlantınızı güçlü tutmak için bir hayli işinize yarayabilir. Fikirleriniz ifade etmekten çekinmeyiniz. Partneriniz şu aralar işlerine yoğunlaşabilir. İleriye dönük konularda birbirinize destek olunuz.
Gün boyu Başak burcunda ilerleyecek Ay, özellikle ilişkisinde sorunları olan kişilerin bayramı biraz buruk geçirmelerine neden olabilir. Yalnız bir bayram geçirmek canımızı sıkabilir. İlişkisi henüz başlayan çiftler bayram tatilini fırsat bilerek, daha fazla bir araya gelme fırsatı bulacaklardır. Genelde titiz ve detaylı düşüneceğiz.
Güzel ve keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,