Balık Burcu Günlük Yorum — 27 Nisan 2012 Cuma
Sevgili Balıklar saat 03:31 itibariyle Ay-Pluto arasında meydana gelen karşıtlık etkisi altında güne adım atmaktasınız. Gayet akıcı bir biçimde kendinizi ifade etmek, amacınız ne ise, onun peşinden giderek başarılı olmak arzunuz sabah saatlerinde yüksek. Anne ve Baba Balıklar disiplinli bir şekilde evlatlarının geleceklerini garanti altına almayı isterler. Aşık Balıklar, sevdiklerine sahip çıkmak ve ne kadar güven içinde olduklarını bilmekten yanadırlar. Bastıkları zemin kaygansa, arzu ettikleri gibi gelişmeler yaşanmıyorsa kaygılanabilirler.
07:34 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, bir çocuk gibi desteğe ve ilgiye aşırı ihtiyaç duyabilirler. Parasal konularda hassas düşünebilirsiniz, daha fazla kazanmak ve rahat içinde yaşamak istersiniz.
Saat 22:58 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki olumlu görünüm, aslında ne kadar güçlü olduğunuzu anlamanızı sağlar. Bu etki altında kişi gayet duyarlıdır ve sevdikleriyle paylaşımda bulunmaktan yanadır. Koruduğu değerleri gayet kıymetli olduğu için, ne kimsenin bunlara dokunmasını ister ne de başkalarını kırmaktan yanadır.
Kıyılarımıza vuran fırtınalara alışkınız BİZ...
Yeter ki, sırtımızdan vurmasın, DOST bildiğimiz..*iremSU*
Güven, sevgi, huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,
Para Durumu: Bugünlerde bir yakınınıza büyükçe bir para desteğiniz olacak. Ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.
İş Yaşamı: Çözülmez gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz.
Aşk Yaşamı: Partnerinizle yan yanayken bile iki yabancı gibisiniz. Onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak görebiliyorsunuz. Bir karar verin ve yeniden doğmuş gibi hayata katılın.
Dikkat Edilmesi Gerekenler: Edilgen, zayıf biri gibi davranıyorsunuz. Sizden daha baskın karakterli birinin sizden daha zeki olmadığı halde, sizin adınıza kararlar vermesine göz yumuyorsunuz.